Misko Misko
Elia Elia
Trata Trata
Elia

ЗЕХТИНИ И ПРОДУКТИ ОТ МАСЛИНИ

 

ЗЕХТИНИ ЗЕХТИНИ

Под марката ELIA се прадлага разнообразен асортимент от зехтини, в зависимост от начина на използване.

Овкусете салатата си с най-здравословиния и висококачествен вид Extra Virgin зехтин - ELIA Agourelaio. Не случайно, наричат това маслиново олио "гръцкото злато", а гастрономите го определят още и като "шампанското на зехтините".

Насладете се на богатия плодов вкус и наситен аромат на зехтини ELIA Extra Virgin "Traditional" и "Aromatikon". Може да ги използвате както в сорово състояние (за овкусяване на салати или други готови ястия), така и за готвене.

За да приготвите невероятни пържени изкушения се доверете на зехтини ELIA Pomace и ELIA Classico, които благодарение на устойчивостта си на високи температури, може да се използват за всякъкъв вид готвене.


БАЛСАМОВИ ОЦЕТИ БАЛСАМОВИ ОЦЕТИ

В днешно време балсамовият оцет е широко разпространен по целия свят, като важна съставка използвана в готварството. Идеално допълнение към зехтина, той е изключително подходящ както за овкусяване на салата, така и за консервиране на зеленчуци или приготвянето на сосове за меса и риба. Изпробвайте го при сотиране, вместо вино. Ще останете очаровани от резултата!

 


МАСЛИНИ МАСЛИНИ

Още от древността маслината е известна като плодът на боговете. Широко се е използвала в готварството, медицината и козметиката.
Днес, 5000 години по-късно, тя все още е незаменима добавка към множество ястия и салати. Продължавайки тази Средиземноморска традиция, в разнообразния асортимент на ELIA са подбрани най-висококачествени сортове ръчно набрани маслини, отличаващи се с богат и неповторим вкус.


ПАСТИ И ТАПЕНАДИ ОТ МАСЛИНИ ПАСТИ И ТАПЕНАДИ ОТ МАСЛИНИ

Традиционен Средиземноморски деликатес от маслини, овкусен със зехтин Extra Virgin и обогатен с разнообразна гама зеленчуци и подправки.

Опитайте ги върху пици, салати, палачинки, сандвичи, макаронени изделия и в различни други приложения. Ще се изумите от богатия им вкус!


СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ГОРЧИЦИ СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ГОРЧИЦИ

Средиземноморските горчици ELIA са продукт с изцяло натурален състав.

Не съдържат изкуствени оцветители и са произведени единствено от натурални суровини, съобразени със съвременния средиземноморски модел на хранене.

Съставките, използвани при тяхното производство и отличаващи горчиците ELIA от обикновенните горчици са:

  •  Мед, вместо захар
  •  Балсамов, вместо обикновен оцет
  •  Екстра Върджин зехтин, вместо обикновени растителни масла

 

За повече информация относно продуктите ELIA, посетете www.elia-products.com.


 
Средиземноморски рецепти с продуктите Misko Elia Trata