Салати
Супи
Предястия
Основни ястия
Паста
Десерти
 
Спагети с пармезан и орехи

35 мин. 4 Порции Лесна

Необходими продукти

 

500 гр. Спагети № 6 „MISKO”

60 гр. Пармезан – едро настърган

100 гр. натрошени орехи

3 с.л. зехтин “ELIA” Extra Virgin

сол

прясно смлян черен пипер

пресен риган

 

 

 

 

 

 

 

   

Спагети с пармезан и орехи

Начин на приготвяне

Натрошете и почистете орехите. Сварете в подсолена вода спагетите и ги отцедете в гевгир. В същата тенджера прибавете зехтина. След като се загрее, добавете спагетите и орехите и разбъркайте. Поръсете със сол и прясно смлян черен пипер. Сервирайте, като гарнирате с едро настъргания пармезан и пресен риган.

 
E-mailE-mail FacebookFacebook TwitterTwitter
 
Средиземноморски рецепти с продуктите Misko Elia Trata