15 мин. 4 Порции Лесна
Необходими продукти
4 пържоли от телешко филе
2-3 стръка магданоз
За соса
½ кг гъби
3 с.л. зехтин „ELIA”
1 скилидка чесън
1 к.ч. бяло вино
сок от лимон
1 с.л. галета
черен пипер
розмарин
Начин на приготвяне
В тиган с незалепващо покритие загрейте зехтин и запържете филетата (може да бъдат приготвени и на грил). Докато месото стане готово пригответе соса. Нарежете гъбите на филийки.
Сотирайте (запържете) чесъна в зехтин. Изсипете виното и лимоновия сок и оставете да поври 3-4 минути. Добавете розмарин, пипер и галета.
Сервирайте филетата със соса и отгоре гарнирайте с магданоз.