Салати
Супи
Предястия
Основни ястия
Паста
Десерти
 
Спирали с телешко рагу и сирене Гравиера

1, 20 ч. 4 Порции Лесна

Необходими продукти

 

500 гр. спирали“MISKO”

900 гр. телешко месо от плешка- нарязано на кубчета

30 гр. масло

3 с.л. зехтин“ELIA”

2 с.л. брашно

2 стрити скилидки чесън

2 средно големи глави кромид лук – нарязани на 6 парчета

2 червени чушки – нарязани на широки ивици

1 кубче телешки бульон

60 гр. настъргано сирене Гравиера

прясно нарязан магданоз

сол и черен пипер

 

 

 

 

 

Спирали с телешко рагу и сирене Гравиера

Начин на приготвяне

В тенджера запържете месото с маслото и зехтина, докато се зачерви. Прибавете лука, чесъна и чушките, поръсете с брашното и разбъркайте добре. Добавете бульона, предварително разтворен в 500мл вряща вода, и поръсете със сол и прясно смлян черен пипер. Оставете яденето да ври на слаб огън за около 1 час и 10 минути. Ако се наложи добавете малко вода. Междувременно, сварете и изцедете макароните. Сервирайте в дълбоки чинии, като гарнирате с прясно нарязания магданоз и настърганото сирене Гравиера.

 
E-mailE-mail FacebookFacebook TwitterTwitter
 
Средиземноморски рецепти с продуктите Misko Elia Trata