35 мин. 4 Порции Лесна
Необходими продукти
500 гр. спагети №6 “MISKO”
4 бр. малки пуешки филета
3 стръка праз лук
зехтин “ELIA”
1 с.л. магданоз – ситно нарязан
1 с.л. ситно нарязана мента
сол
прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне
Сварете спагетите в подсолена вода за 12-14 минути и ги отцедете. Нарежете пуешките филета на малки пърченца и ги пригответе по ваш избор (като ги запържите в зехтин или ги запечете на грил за 10 минути). В тиган сотирайте ситно нарязания лук до златисто. След това, добавете парченцата пуешко месо и спагетите. Разбъркайте добре и поръсете със сол, прясно смлян черен пипер, магданоз и мента. Сервирайте, като гарнирате с едро настърган кашкавал.