Салати
Супи
Предястия
Основни ястия
Паста
Десерти
 
Спагети с гъби и чери домати

25 мин. 4 Порции Средна

Необходими продукти

 

500 гр. спагети № 6 “MISKO”

250 гр. чери домати

1 глава ситно нарязан кромидлук

250 гр. печурки

150 гр. гъби Кладница

4 с.л. зехтин “ELIA”

½ ч.л. индийско орехче

няколко листенца пресен босилек

сол

прясно смлян черен пипер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спагети с гъби и чери домати

Начин на приготвяне

Сварете спагетите за около 12 минути в 4 литра подсолена вода. Отцедете и ги залейте със студена вода. Измийте гъбите и чери доматите много добре и ги разполовете. В голям незалепващ тиган загрейте зехтина и запържете лука и гъбите, овкусете с малко сол, черен пипер и индийското орехче. След като гъбите станат готови, добавете спагетите и разбъркайте добре. Свалете тигана от огъня и прибавете чери доматите и листенцата босилек. Сервирайте в голяма чиния и поръсете с прясно смлян черен пипер.

 
E-mailE-mail FacebookFacebook TwitterTwitter
 
Средиземноморски рецепти с продуктите Misko Elia Trata