Салати
Супи
Предястия
Основни ястия
Паста
Десерти
 
Салата „Цезар” с риба тон

35 мин. 4 Порции Лесна

Необходими продукти

 

2 консерви риба тон в собствен сос TRATA

1 френска салата

½ китайско зеле

1 маруля

1 връзка рукола;

100 гр. репички

100 гр. прошарена сланина

100 гр. майонеза

2 бр. варени яйца

сол и черен пипер

 

 

 

 

 

 

 

 

Салата „Цезар” с риба тон

Начин на приготвяне

Почистете и измийте зеленчуците. Разкъсайте зеленината с ръка на малки парченца и ги подсушете, а репичките нарежете на колелца. Върху тефлонов тиган запържете бекона и го прехвърлете в купа. Отворете консервите с риба тон и объркайте съдържанието им със сланината. Прибавете майонезата, солта, пипера и разбъркайте добре. Нарежете яйцата на кубчета. В чиния, където сте поставили зелените салати, гарнирайте с яйцата, а отгоре прибавете сместа от риба тон.

 
E-mailE-mail FacebookFacebook TwitterTwitter
 
Средиземноморски рецепти с продуктите Misko Elia Trata