35 мин. 4 Порции Лесна
Необходими продукти
2 консерви риба тон в собствен сос TRATA
1 френска салата
½ китайско зеле
1 маруля
1 връзка рукола;
100 гр. репички
100 гр. прошарена сланина
100 гр. майонеза
2 бр. варени яйца
сол и черен пипер
Начин на приготвяне
Почистете и измийте зеленчуците. Разкъсайте зеленината с ръка на малки парченца и ги подсушете, а репичките нарежете на колелца. Върху тефлонов тиган запържете бекона и го прехвърлете в купа. Отворете консервите с риба тон и объркайте съдържанието им със сланината. Прибавете майонезата, солта, пипера и разбъркайте добре. Нарежете яйцата на кубчета. В чиния, където сте поставили зелените салати, гарнирайте с яйцата, а отгоре прибавете сместа от риба тон.